Medisch Centrum Maarheeze

Kijkakkers 30
6026 ER MAARHEEZE

info@fysiomaarheeze.nl
www.fysiomaarheeze.nl

0495 592 406

Fysio Fitness

Wat weerhoudt u ervan om te sporten?

Sporten bevordert de gezondheid. Heeft een positief effect op uw conditie, kracht en lenigheid, waardoor lichamelijke klachten verminderen. Maar wat als u uw motivatie kwijt bent? Als u vreest voor blessures of overbelasting? Of als bewegen om gezondheidsredenen voor u niet vanzelfsprekend is? 

Dan is er FysioFitness.

 

Wat is fysiofitness?

Fysiofitness is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. In groepjes van maximaal tien personen werkt ieder aan zijn of haar eigen doelen. Als groep motiveren en stimuleren we elkaar, waardoor u het sporten beter volhoudt.

Veilig en functioneel

Bij fysiofitness werkt u samen met de fysiotherapeut op een verantwoorde manier aan uw gezondheid. Het resultaat ziet u terug in uw dagelijks functioneren. U traint 1 of 2 maal per week gedurende 1 uur. De training bestaat uit een gezamelijke warming up,individuele oefeningen op maat en een cooling down. Krachtoefeningen, circuittraining en functionele oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training. De zwaarte van de oefeningen wordt gedoseerd opgebouwd en afgestemd op uw situatie. Tijdens de training heeft u de beschikking over conditieapparatuur die uw hartslag te monitoren. Op deze manier kan er veilig worden gesport.

Fysiofitness staat voor:

Kleine groepjes
Professionele begeleiding
Persoonlijke aandacht 
Trainen naar eigen kunnen met een persoonlijk oefenschema op maat
Veel variatie in de warming up, oefeningen en cooling down
Ruime oefenzaal met professionele apparatuur
Optimale ventilatie en afzuiging van de trainingsruimte
Omkleedruimtes en douches

 

Wilt u kennis maken met Fysiofitness? Neem dan contact met ons op.