Medisch Centrum Maarheeze

Kijkakkers 30
6026 ER MAARHEEZE

info@fysiomaarheeze.nl
www.fysiomaarheeze.nl

0495 592 406

Dry Needling

Ton van Kessel heeft eind april 2014 de opleiding dry needling afgerond. We hebben nu weer een extra specialisatie binnen ons team.

Geriatrie Fysiotherapie

Momenteel is ons team uitgebreid met een geriatrisch fysiotherapeut. Mariska Haazen zal met name de zorg voor deze over het algemeen oudere patiëntengroep op zich nemen.

Patiënt tevredenheid

Wij zijn zeer trots op het feit dat wij over 2017 een  8,9  als tevredenheids cijfer gekregen hebben van onze patienten.

Sport Fysiotherapie

Maikel Van de Laar heeft zijn studie sportfysiotherapie afgerond. We hebben een gratis sport inloopspreekuur elke maandag van 17.00 tot 17.30u. Graag even bellen als u wilt komen.
 

Netwerken

Om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren zijn wij lid van verschillende netwerken. We zijn lid van het landelijke Schoudernetwerk,Longnetwerk,Claudicationet,Parkinsonnet, SelectFysio en Geriatrie netwerk

Ceasar Therapie

Sinds 2016 werken we samen met Ceasartherapeute Mirjam van de Moosdijk. Zij is iedere week op de vrijdagmiddag in onze praktijk aanwezig. Ook Ceasartherapie is direkt toegankelijk

Samenwerking met fitnesscentrum Anytime Maarheeze

Sinds 2016 beschikken we over een fraaie behandelkamer in Anytime. Hier kunnen we zowel leden van Anytime als NIET- leden behandelen.