Contact opnemen

Contact

Stuur een bericht

8 + 12 =

Tarieven

Tarieven fysiotherapie:

Heb je vragen over de tarieven? Neem dan contact met ons op. Onze actuele behandeltarieven staan vermeld in onze wachtruimte. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met onze secretaresse. Zij is iedere werkdag aanwezig van 08.00 tot 12.00 uur.

Download tarieven

Tarieven E GYM Fitness abonnement Altijd welkom:

  • Eenmalige intake door een fysiotherapeut: 39 euro
  • Kwartaal abonnement 59 euro per maand
  • Half jaar abonnement 54 euro per maand
  • Jaar abonnement 49 euro per maand

 

wij zijn open

Maandag: 08.00 – 21.00u
Dinsdag: 08.00 – 20.00u
Woensdag: 08.00 – 20.00u
Donderdag: 08.00 – 20.00u
Vrijdag:​ 08.00 – 18.00u
Zaterdag: 09.00 – 12.00u
Zondag: Gesloten

Telefonisch op werkdagen het best bereikbaar van 8:00 tot 12:00 uur.

Contact

0495 592 406

info@fysiomaarheeze.nl

Kijkakkers 30
6026 ER MAARHEEZE

F.A.Q

Hiernaast vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Dit kan door het contactformulier in te vullen of ons op werkdagen te bellen, bij voorkeur tussen 0.800u en 12.00u op 0495-592406.

Kan ik rechtstreeks naar FysioMaarheeze zonder verwijzing?

Ja, je kunt zonder verwijzing van je huisarts of specialist een afspraak maken bij FysioMaarheeze. De behandelingen worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Hoeveel behandelingen krijg ik vergoed vanuit mijn aanvullende verzekering?

Dat hangt af van welke aanvullende verzekering je hebt afgesloten. Wij kunnen dit opzoeken in ons systeem of je kunt het ook nakijken op de website van je zorgverzekeraar.

Zit fysiotherapie ook in de basisverzekering?

Fysiotherapie zit beperkt in de basisverzekering. Alleen bij artrose van de heup of knie, COPD, Long COVID en bij etalagebenen. Bij zorg uit de basisverzekering dient het eigen risico te worden betaald als deze nog niet op is.

Fysiotherapie na een operatie, hoe wordt dat vergoed?

Na een operatie moet je de eerste 20 behandelingen zien te dekken vanuit je aanvullende verzekering. Heb je die niet, dan betaal je de eerste 20 behandelingen zelf. Heb je bijvoorbeeld een aanvullende verzekering van 13 behandelingen, dan betaal je er eerst 7 zelf. Na 20 behandelingen worden de overige behandelingen vergoed uit je basisverzekering.

Waarom is de eerste afspraak een dubbele afspraak?

Jouw fysiotherapeut wil zo snel mogelijk aan de slag. Zelf wil je zo snel mogelijk van je klachten af. Tijdens de intake en en na het lichamelijk onderzoek moeten er veel gegevens worden vastgelegd in het dossier. Om hierna direct een start te kunnen maken met de behandeling plannen wij de eerste afspraak een uur. Dit wordt dan gedeclareerd als twee afspraken. Het voordeel is dat je dan bij de eerste afspraak meteen behandeld wordt.

Waarom krijg ik een rekening als ik binnen 24 uur voor de afspraak afmeld?

Wanneer een behandeling uitvalt dan krijgt FysioMaarheeze geen vergoeding van de ziektekostenverzekering voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak ruim op tijd wordt afgezegd, kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Dit lukt niet als men zich te laat afmeldt. Als er zwaarwegende omstandigheden zijn, willen we daar wel zoveel mogelijk rekening mee houden, maar anders krijg je een rekening voor de te late afmelding. Deze rekening ligt wel lager dan een reguliere behandeling. De hoogte van dit bedrag kun je terugvinden op onze tarieflijsten.

Kan ik ook sporten bij FysioMaarheeze?

Ja, dat kan. Binnen FysioMaarheeze kun je een E GYM fitness abonnement afsluiten. Je kunt dan onbeperkt sporten op de volautomatische fitness toestellen van E GYM onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Wil je de E GYM toestellen in onze fitnessclub een keer ervaren? Maak dan gebruik van een gratis proefles via 0495-592406 of stuur een mail naar info@fysiomaarheeze.nl