e gym Fitness

E gym fitness is:

– onbeperkt sporten

– fysio begeleiding

– unieke E gym apparatuur

– makkelijk te bedienen 

Investeer in jouw gezondheid

E GYM Fitness is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut op de volautomatische fitness toestellen van E GYM. Samen met de fysiotherapeut bepaal je de trainingsdoelen waarna er voor jouw een trainingsschema op maat wordt gemaakt. E GYM Fitness is voor iedereen die graag onder professionele begeleiding wil sporten. Met gerichte training kun je werken aan je eigen trainingsdoelen. 

Start vandaag nog en maak gebruik van een gratis proefles!

EGym fitness

Wat is E gym?

Je traint bij ons op de E GYM fitnesstoestellen. E GYM is een circuit van slimme en volautomatische toestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle belangrijke spiergroepen van het lichaam. Via een intake stellen we alle toestellen voor je in. Al je persoonlijke trainingsinformatie, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsbandje. Hierdoor zijn je trainingen effectiever, makkelijker en leuker.

E gym – Kracht

Binnen 30 minuten heb je een volledige krachttraining afgerond. Door de digitale ondersteuning stelt de krachtapparatuur zich volautomatisch voor je in. Je schema op maat staat voor je klaar en je kunt direct starten met trainen. Onder begeleiding van onze fysiotherapeuten doe je na elke 6 trainingen automatisch een nieuwe krachtmeting en wissel je van trainingsvorm. Dit maakt trainen leuker, makkelijker en effectiever.

Je krijgt een gepersonaliseerde polsband met jouw trainingsdata

Alle toestellen staan hierdoor ingesteld op jouw lichaam en trainingsdoel

Eenvoudige bediening krachtapparatuur

Software op het touchscreen begeleid je op een leuke visuele manier door de oefeningen heen.

Persoonlijke aandacht en begeleiding door een fysiotherapeut

E gym – Cardio

Tijdens een submaximale conditietest op onze volautomatische cardio apparatuur meten we jouw conditie. Aan de hand van deze uitkomst wordt er door de fysiotherapeut in combinatie met de digitale ondersteuning een conditietraining voor je samengesteld. Na een aantal trainingen passen we dit weer aan. Zo train je altijd op maat waardoor jij je gegarandeerd fitter gaat voelen.

Je krijgt een gepersonaliseerde polsband met jouw trainingsdata

Veel variatie in trainingsvormen

Je traint altijd op jouw niveau

Eenvoudige bediening cardioapparatuur

De tijd vliegt door leuke visuele ondersteuning op het touchscreen

Persoonlijke aandacht en begeleiding door een fysiotherapeut

Hoe ervaren onze klanten Egym?

Ervaringen van klanten

” Bij Fysiomaarheeze sport ik samen met mijn man al jaren met veel plezier. In de praktijk en fitnesszaal heerst altijd een gemoedelijke sfeer. Doordat we in een wat kleinere setting trainen leer je de andere sporters beter kennen en dat zorgt voor veel gezelligheid onder elkaar. Daarnaast is de begeleiding uitstekend. Er zijn altijd fysiotherapeuten aanwezig om je te helpen. Vaak weten ze ook welke klachten er spelen of die er zijn geweest. Daar houden ze dan ook goed rekening mee en stellen daar je trainingsprogramma op af. Met 30 minuten trainen op de diverse E gym toestellen weet ik zeker dat ik alle belangrijke spiergroepen in mijn lichaam goed heb getraind. De praktijk en de fitnesssruimte zijn altijd schoon. Dat vind ik wel zo prettig.”

Kiki ( 67 jaar )

 

“Bij Fysiomaarheeze zijn de fysiotherapeuten die je begeleiden deskundig en goed benaderbaar. Ik kan ze makkelijk aanspreken en ze zijn altijd bereid om te helpen. Bijvoorbeeld bij vragen over mijn trainingsprogramma. Maar ook als je wat klachten of een blessure hebt kun je dat aangeven. Je krijgt dan gerichte adviezen en aangepaste oefeningen in je training, maar ook voor thuis. Als het nodig is kun je zelfs meteen een afpraak plannen voor een behandeling. Wel zo handig. Mijn man en ik hebben een druk bestaan met een baan, een gezin en een druk sociaal leven. Doordat ik kan komen wanneer het mij uitkomt, is het mogelijk om het sporten aansluitend op mijn werk te plannen. Op deze manier verlies ik zo min mogelijk tijd.”

Ellen ( 42 jaar )

“Met de toestellen van E gym maak ik geen fouten meer tijdens mijn oefening. Ik log namelijk in met mijn eigen polsbandje waar mijn persoonlijke trainingsprogramma op staat. Mijn zitpositie, gewicht, aantal herhalingen en het tempo waarin ik ga trainen staat helemaal voor me klaar. Na een aantal trainingen wordt mijn trainingsschema automatisch aangepast. Dit geeft variatie in training waardoor het nooit saai wordt. Via een gratis app op mijn smartphone kan ik mijn vooruitgang bijhouden. De ruimte van 100m2 heeft een hoog plafond, kiepramen, airco en goede afzuiging. Het ruikt er nooit muf. Er staat altijd goede muziek op, maar niet zo hard. De E gym kracht-en cardiotoestellen staan zo opgesteld dat je makkelijk contact hebt met andere sporters en de fysiotherapeuten”

Wim ( 73 jaar )